Prefab dakkapel

Indien u een dakkapel wenst te laten plaatsen bij uw woning kunt u er voor kiezen om er één op maat te laten maken, maar u beschikt ook over de mogelijkheid om een prefab constructie aan te kopen. De prefab dakkapel is door de jaren heen steeds populairder geworden. Mensen willen immers graag zo snel mogelijk de ruimte op zolder ten volle kunnen benutten en uiteraard betekent ook de scherpe kostprijs beslist een interessante meerwaarde.

Bouwtijd van amper 1 dag

Buiten de interessante kostprijs van een prefab dakkapel gaat het grootste voordeel uiteraard schuil in de bouwtijd die deze constructie in beslag neemt. Daar waar u bij een dakkapel op maat toch rekening dient te houden met een aanzienlijke bouwtijd is dat bij een prefab constructie niet het geval. Deze kan er namelijk reeds binnen één dag staan. Wilt u met andere worden graag op korte termijn kunnen genieten van een extra kamer met een mooie lichtinval? Dan is kiezen voor een prefab dakkapel ongetwijfeld een interessante keuze.

Prijs van een prefab dakkapel

De prijs waar u bij een prefab dakkapel rekening mee dient te houden wordt gebaseerd op tal van verschillende factoren. Zo is er niet alleen het materiaal waaruit deze bestaat, maar ook de afmetingen spelen uiteraard een niet onaanzienlijke rol. voor een prefab dakkapel die bestaat uit kunststof dient u gemiddeld rekening te houden met een kostprijs van zo’n 3.750 euro. Hiervoor beschikt u over een dakkapel met een hoogte van 1,50 meter en een breedte van 2,50 meter. Bent u niet op zoek naar een prefab dakkapel bestaande uit kunststof, maar wenst u er één uit hout? Dan kunt u zo’n 500 euro van de prijs van een kunststof exemplaar aftrekken. Voor een dakkapel uit polyester betaalt u dan weer gemiddeld zo’n 1000 euro meer.